Resultaatgerichte loopbaanbegeleiding

Uitgekeken op je job? Wil je voldoening, uitdaging, groei? Mijn loopbaanbegeleiding geeft jou zelfinzicht en zelfvertrouwen en zet je op weg naar je ideale functie.

Herken je je hierin?

 • Je job of bedrijf sluit niet aan bij je waarden, bij wat jij belangrijk vindt.
 • Je vindt dat je talenten niet (meer) aan bod komen in jouw werk.
 • Je bent uitgekeken op je functie en vindt er geen uitdaging meer in.
 • Je mist waardering in je job en voelt hoe dat je motivatie vermindert.
 • De balans tussen je werk- en privéleven is zoek en dat wreekt zich.

Wil je weten welke job echt bij je talenten past? Wil je meer voldoening, prikkelende uitdaging? Wil je terug groeien? Loopbaanbegeleiding zet je op weg.

Dit bereik je met loopbaanbegeleiding:

 • Je (her)ontdekt je talenten, waarden en levensvisie. Waarvoor sta je?
 • Je weet welke functie en type bedrijf of organisatie daarbij past.
 • Tijd voor een nieuwe job? Je leert hoe je intern/extern solliciteert.

Hoe jij deze resultaten boekt met loopbaanbegeleiding?

 • Door een bewezen aanpak die je vragen beantwoordt en dilemma’s oplost.
 • Via zelfinzicht en zelfvertrouwen, de sleutels tot jouw succes en geluk.
 • Met gerichte tips en tricks waardoor jij je carrière voortaan in handen neemt.

Je krijgt niet zomaar een boeiende carrière en een gelukkig privéleven. Het is een uitdaging maar mag geen opgave worden. De meest succesvolle mensen laten zich begeleiden en Lily maakt die begeleiding toegankelijk voor iedereen. Haar aanpak is heel persoonlijk en discreet. Voetjes-op-de-grond coaching vanuit een ruime ervaring. Aanbevolen! – T. Rottiers

In 5 stappen naar een loopbaan die bij jou past

 1. Kennismakingsgesprek | We bespreken jouw situatie en verwachtingen, bepalen het doel van jouw loopbaanbegeleiding en werken een aanpak op maat uit.
 2. Wat kan en ken je? | Tijd voor het echte werk: met gerichte vragen peil ik naar wie jij bent en leggen we de basis voor de volgende stap.
 3. Wat wil je? | Waar liggen jouw waarden, wat vind jij belangrijk? Wat geeft jou energie, waar word jij warm van? We (her)ontdekken het samen.
 4. Wat zijn je opties? | We evalueren jouw mogelijkheden: je job afstemmen op wat jou motiveert of een nieuwe job zoeken binnen of buiten je organisatie.
 5. Bereik je doel | Je weet nu wat je ideale functie is en waar je die wil uitvoeren. Moet je daarvoor solliciteren? Dan stoom ik jou klaar met tal van tips en tricks.

Loopbaanbegeleiding kan je volgen in Boom, Puurs én Hasselt

In Boom helpt Lily Verbiest jou graag verder, lees haar verhaal.

In Hasselt kan je terecht bij collega Bieke Buedts:

“Met loopbaanbegeleiding combineer en verfijn ik meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van sollicitaties, heroriënteren van mensen en ondersteuning bieden bij het kiezen van een richting. Zelf ben ik een enthousiast ontdekker, een verbinder, iemand die houdt van resultaten en van duidelijkheid. Dit zijn dan ook de elementen die voor mij bij iedere begeleiding de basis vormen. Ik vind het leuk om met mensen te kijken hoe ze zichzelf kunnen helpen, jij als klant staat dus voorop en bepaalt ook het verloop van het proces. Tijdens de kennismaking achterhalen we waar jij nood aan hebt en door écht te luisteren en terug te koppelen help ik je op weg naar jouw doelen.” 

In Puurs kan je terecht bij collega Gitta Smits:

“Mijn dagelijkse doelstelling is “de mens in de organisatie” beter en gelukkiger te laten functioneren. Happy@work is mijn motto! Ik vind het fijn om het “vuur” op jouw werkplek te doen ontbranden en aan te wakkeren. Loopbaanbegeleiding leidt altijd tot meer bezieling, meer eigenheid, meer zelfbewustzijn, meer creativiteit, meer welzijn en meer menselijkheid. Ook stress en burn-out zijn een dagelijks terugkerend thema, waarbij ik samen met jou werk aan preventie, herstel of terugkeer naar de job. Mijn missie is mensen terugbrengen naar hun werkelijke kracht, opdat ze zelf  vanuit hun innerlijke drive hun doelen bereiken en maximaal van hun energie kunnen genieten. Meer dan 10 jaar expertise in het begeleiden van loopbaanvraagstukken leiden naar een resultaatgerichte, methodisch verantwoorde en vooral mensgerichte aanpak.”

In Willebroek en Ruisbroek kan je terecht bij collega Bart Smets:

“Ik zie mezelf als een coach én buddy die mee met jou op pad gaat. Samen de juiste route zoeken en bekijken of jouw rugzak eventueel wat lichter kan. De ruimte en tijd creëren om tot nieuwe inzichten te komen. Vaak uitdagend en soms ook eens confronterend, maar steevast vanuit respect en waardering voor jou. Vanuit mijn ervaring als reis- en berggids, begeef ik me ook als coach soms op ongekende paden, maar steeds gedragen door wederzijds vertrouwen op onze gedeelde ervaring. Ontwikkelingsgerichte coaching kan ontstaan door vanuit een sterke verbinding samen op onderzoek te gaan. Voor loopbaankeuzes of terugkeer na periode van afwezigheid. In een gespreksruimte of al wandelend in de natuur.”

Voor een vrijblijvend gesprek
over je loopbaan

Betaal met loopbaancheques

Arbores is een erkend loopbaan- en opleidingscentrum. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan betalen met loopbaancheques. Voor een traject van 8u loopbaanbegeleiding betaal je dan slechts 80 i.p.v. 1100 euro. > Meer over loopbaancheques

Kan je geen beroep doen op loopbaancheques? Contacteer mij voor een voorstel op maat.

Bel mij 0486 67 50 41

Contacteer mij

 

Contacteer mij

+32 486 67 50 41

Een gelukkige, succesvolle loopbaan?

Leg de basis met een goede studiekeuze, vind de job die bij jou past en voorkom of overwin burn-out!